dinsdag, 12 februari 2019 08:56

De vele mogelijkheden van een spuitlak

Sikkens introduceert Rubbol BL Rezisto Spray. Dit is een zijdeglanzende verspuitbare binnenlak die huidvetresistent is en extreem stoot- en krasvast. De spuitlak geeft een prachtig eindresultaat door zijn goede vloeiing, aldus de fabrikant. De Sikkens Rubbol BL Rezisto Spray moet een waardige opvolger zijn van de Rubbol BL Easy Spray.
 
Het inzetten van een spuitapplicatie biedt onder andere de mogelijkheid tot het aannemen van grotere projecten en nieuwbouwproject en er kan gekeken worden naar een andere prijsvoering. Spuiten is zeer geschikt voor nieuwbouw omdat dan minder hoeft afgeplakt hoeft te worden in verband met overspray. Maar ook bij renovatieprojecten kan de spuit ingezet worden. Daarnaast biedt de techniek volgens Sikkens esthetische voordelen, een gespoten oppervlak heeft namelijk een strak en glad eindresultaat. Met de komst van Sikkens Rubbol BL Rezisto Spray wordt het nog aantrekkelijker om een spuitlak in te zetten.
 
Van Easy Spray naar Rezisto
Met de komst van Sikkens Rubbol BL Rezisto Spray is de Rubbol BL Easy Spray komen te vervallen. Het nieuwe product draagt bij aan een duurzaam mooi strak eindresultaat en is perfect verspuitbaar met Airless en Airmix zowel van Graco- als van Wagner-machines, aldus Sikkens. De verspuitbare lak is in wit en lichte kleuren verkrijgbaar in 2,5 en 5 liter.
 
Huidvetresistent

De Sikkens Rubbol BL Rezisto lak-range bestaat nu uit een vijftal producten. Rubbol BL Rezisto staat onder andere voor een huidvetresistentie. De lak voor binnen is verkrijgbaar in een primer en een aflak in de drie glansgraden Satin, Semi-Gloss en High Gloss. En nu dus ook verkrijgbaar in een zijdeglanzende verspuitbare versie.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015