dinsdag, 12 februari 2019 08:55

Steengoed: bedieningsplaat wint Design Award 2018

De nieuwe Geberit Sigma21-bedieningsplaat, uitgevoerd in het prachtige Braziliaans leisteen, is verkozen tot winnaar van de Archiproducts Design Award 2018. De jury heeft laten weten dat met name de esthetiek, de functie en de technische kwaliteit opvielen aan de bedieningsplaat.

Ieder jaar beoordeeld een internationale jury van veertig  van de meest invloedrijke architectenbureaus van over de hele wereld de nieuwe producten. Architecten werken dagelijks met de producten en passen deze veelvuldig toe. Een award winnen uit hand van deze jury is daardoor erg waardevol, aldus Geberit.

Hoogste kwaliteit
Met de Sigma21 introduceerde Geberit in 2018 een bedieningsplaat met ronde spoelknoppen, uitgevoerd in de hoogste kwaliteit tot nu toe. De plaat heeft een tweetoetsbediening voor een grote en kleine spoeling. Het ontwerp is gebaseerd op de bestaande bedieningsplaat Sigma20 en verkrijgbaar in drie kleuren glas of – een primeur voor Geberit – in leisteen. De varianten van glas zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit of zandgrijs en maken indruk vanwege een speciale slijping, die het licht op geraffineerde wijze reflecteert. Met de uitvoering ‘Mustang Slate’, waarbij de bedieningsplaat is ingelegd met Braziliaans leisteen, is er voor het eerst ook een natuurlijk materiaal in het assortiment opgenomen. Deze primeur is door de jury niet onopgemerkt gebleven en direct in de prijzen gevallen.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015