vrijdag, 20 juli 2018 07:15

32 nieuwe kleuren voor de vloer

Arturo Unique Flooring, een merk van Uzin Utz Nederland, brengt de Color Collection 2.0 uit waarin de kleuren zijn aangepast aan de nieuwste trends. 32 kleuren uit de Color Collection 1.0 van Arturo zijn vervangen door nieuwe kleuren die moeten aansluiten op de nieuwste trends. De kleuren die hun kracht door de jaren heen hebben bewezen, blijven behouden. De Color Collection is erop gericht om iedere ruimte en elk interieur door middel van een passende vloer de gewenste sfeer mee te geven. 

Als inspiratiebron heeft Arturo in totaal acht eigentijdse stijlwerelden ontwikkeld die inspelen op internationale trends op het gebeid van mode, cultuur, kunst en design. Voor elke stijlwereld is een eigen kleurpalet voor de vloer gecreëerd. In de Arturo Color Collection krijgen kleur en creativiteit alle ruimte. Met de Color Collection 2.0 presenteert Arturo dan ook een ruim aanbod dat veel mogelijkheden biedt voor opdrachtgevers uit zowel de particuliere als de zakelijke sector.

Inspiratie van ver
Geheel nieuw in de Color Collection is de Ethnic - Global Spirit interieurstijl. Deze stijl laat zich inspireren door verre reizen, door de kleur van de woestijn en door de kleuren afkomstig van kruiden en specerijen. Natuurlijke materialen als bamboe, katoen, leer en hout laten zich in het interieur op een originele wijze combineren. De uitbundige Global Spirit stijl vraagt om een contrast met strakke rustige vlakken. Door een goede balans te creëren ontstaat er een moderne en exclusieve ambiance. 

Hoge eisen
Aan vloeren worden hoge eisen gesteld. Voor elke vloer, de functie ervan en de belasting die daarbij hoort, gelden specifieke eisen en wensen. Arturo kent deze eisen en probeert hier zorgvuldig op in te spelen. De kleuren van de Arturo Color Collection 2.0 zijn beschikbaar in twee typen polyurethaangietvloeren waarmee opdrachtgevers uit diverse toepassingsgebied bediend kunnen worden. De Arturo PU2030 Gietvloer is zeer geschikt voor lichte belasting. Deze vloer is blijvend elastisch, UV-stabiel, heeft een hoog loopcomfort en is dan ook zeer geschikt voor woningen en winkels, of bijvoorbeeld voor restaurants, musea en showrooms. 

Lichte tot middelzware belasting
De Arturo PU2060 Gietvloer is een geschikte vloer voor een lichte tot middelzware belasting en daarom ideaal als afwerking van vloeren in scholen, laboratoria, ziekenhuizen, drukkerijen, kantines of technische ruimtes. De gietvloeren van Arturo worden altijd afgewerkt met een toplak die bepalend is voor de uiteindelijke uitstraling van de vloer. De kleuren zijn allemaal af te werken met een extra matte, zijdematte of glanzende toplak waarmee uiteindelijk de gewenste uitstraling gecreëerd kan worden. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015