donderdag, 24 mei 2018 11:23

Iconische jaren dertig-deurkruk

De sfeervolle jaren dertig uit de vorige eeuw moeten tot leven komen met het Ika-deurbeslag van producent GPF bouwbeslag. Deze collectie deurkrukken is uitgevoerd in het ‘tonmodel’, een typerende vorm voor het deurbeslag uit deze periode. De nieuwste deurkruk uit de Ika-serie is uitgevoerd in rvs, met een wit middenstuk. Het product is uit voorraad leverbaar bij leverancier Ten Hulscher bv.

Icoon
Deurkrukken in de vorm van een kleine ton vonden in de jaren dertig zoveel aftrek, dat het ‘tonmodel’ een icoon werd voor deze periode, aldus Ten Hulscher. Samen met tussendeuren, mooi afgewerkte details en glas-in-loodramen verwierven deze kenmerken grote bekendheid. De elementen zijn nog altijd te ontdekken in een typische jaren dertig-woning.

Sfeer van vroeger, middelen van nu
Deurkruk Ika combineert de sfeer van een eeuw geleden met de kwalitatieve materialen en middelen van nu. De zichtbare rvs delen van de rozet, het nekje en de eindknop zijn uitgevoerd in gepolijst of geborsteld rvs. Het middenstuk van de deurkruk is uitgevoerd in gecoat rvs met een voelbare structuur. Deze witte poedercoating heeft een hoogwaardige kwaliteit en UV-bescherming, waardoor hij zeer geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Naast deze finish, is de jaren dertig-eurkruk verkrijgbaar in tal van andere finishes.

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015