woensdag, 06 december 2017 09:02

Afzuigsysteem met Bluetooth-module

Festool presenteert een nieuw afzuigsysteem met Bluetooth-module voor zijn stofzuigers CT 26/36/48. Danny Huijzer, productmanager bij Festool: “Het kost heel veel tijd om steeds weer naar de stofzuiger te lopen om deze met de hand in te schakelen. De twee nieuwe Bluetooth-accu's 5,2 of 6,2 Ah worden éénmalig op de stofzuiger CT 26, 36 of 48 aangesloten. Hierdoor wordt de stofzuiger bij het inschakelen van het accugereedschap geactiveerd en bij het uitschakelen weer gedeactiveerd. In combinatie met de nieuwe afzuigslang is stofvrij werken eenvoudiger en veiliger dan ooit tevoren.” 

Unieke gladde afzuigslang 
Bij het perfecte afzuigresultaat behoort een passende afzuigslang. Festool heeft de afzuigslang geheel vernieuwd. De voordelen liggen spreekwoordelijk voor de hand: met zijn gladde buitenkant glijdt hij zonder te blijven haken over oppervlakken. Daarnaast biedt hij een langere levensduur en een hogere afzuigcapaciteit. De nieuwe Cleantec-afzuigmof zorgt voor een stevige bevestiging aan het gereedschap. Dankzij de bajonetsluiting kan de afzuigslang veilig en snel aan het gereedschap gekoppeld en ontkoppeld worden. Praktisch: Het begin- en eindstuk van twee afzuigslangen kunnen met elkaar worden verbonden. 

Werken in systeem
De nieuwe ontwikkelde Sys-Dock met T-LOC zorgt voor een sterke verbinding met Systainer, Sortainer en SYS-ToolBox. Geen omslachtig afwikkelen van de kabel meer - door het slim kantelbaar mechanisme is de kabel snel en netjes afgewikkeld. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015