dinsdag, 03 oktober 2017 07:12

Platform wil zzp’er ontzorgen

Ruim 120.000 zzp’ers in de bouw telt Nederland. We zien ze dagelijks rijden in hun busjes op weg naar verschillende projecten en klussen. Waar velen van ons niet bij stilstaan zijn de risico’s die deze ondernemers met zich meedragen. 

Een zelfstandig ondernemer kan bijvoorbeeld geen aanspraak maken op de meeste sociale verzekeringen. Dat betekent dat er zonder een behoorlijk dure arbeidsongeschiktheidsverzekering bij ziekte geen geld binnenkomt. Omdat zzp’ers alléén werken ondervindt ook de opdrachtgever hinder bij uitval. De klus loopt immers vertraging op. Daarnaast roept de nieuwe wet DBA verschillende vragen op en liggen er ook voor goedwillende zelfstandigen boetes op de loer. Om aan deze maar ook andere problemen van deze vakmannen het hoofd te bieden is De Bouwzorggroep in het leven geroepen. Dit platform biedt gerichte oplossingen voor alle problemen en vraagstukken en biedt ondersteuning waar nodig is.

Groep professionals
Achter De Bouwzorggroep zit een groep professionals uit verschillende vakgebieden in de particuliere sector. Hierbij valt te denken aan specialisten op het gebied van administratie, wetgeving, verzekeringen en de natuurlijk uit de bouwsector zelf. Zij hebben hun kennis en ervaring gebundeld en bieden een pakket voor de totale ontzorging van de zzp’er. De dienstverlening bestaat uit onder andere het zorgdragen voor een compleet en goed afgestemd verzekeringspakket, de oplossing voor problemen die de Wet DBA oplevert, het verzorgen van de administratie, een incassoservice en promotie in de vorm van een bedrijfspagina en op social media. Zelfs reclamematerialen, een computer met relevante programma’s en een printer behoren tot het aanbod. Ingebouwd in het totaalpakket zit ook een extra faciliteit als interessant alternatief voor de AOV in de vorm van financiële ondersteuning bij uitval door ziekte. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid tot het inzetten van vervanging bij lopende projecten.

Meer informatie: www.debouwzorggroep.nl

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015