donderdag, 14 september 2017 12:34

Schuren met koolborstelloze motortechnologie 

Rupes introduceert het eerste Rupes-gereedschap dat gebruikmaakt van de geavanceerde koolborstelloze motortechnologie: de nieuwe elektrische excentrisch roterende schuurmachine Skorpio E. 

De hoogefficiënte, koolborstelloze motor van de Skorpio E levert volgens de fabrikant vermogen en prestaties voor nagenoeg ieder toepassing, waarbij de snelheid zelfs bij hoge belastingen behouden blijft. De eenvoud van de inwendige componenten en het ontbreken van koolborstels zoals bij de traditionele elektrische gereedschappen staan borg voor extreem weinig onderhoud, maar een hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Gebruikscomfort
Het gloednieuwe design van de Skorpio E zorgt voor gebruikscomfort bij het werken met zowel één als met twee handen aan de machine. Door de geoptimaliseerde wendbaarheid en balans zijn eenvoudig nauwkeurige en efficiënte schuurresultaten te bereiken. De Skorpio E is ook stil en licht en vertoont een zeer laag trillingsniveau om het comfort en de veiligheid van de gebruiker te maximaliseren.

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015