dinsdag, 05 september 2017 08:51

Proefrit en inruil tijdens Bedrijfsauto Expo

Door de aantrekkende verkoop van gebruikte bestelauto’s, zitten de inruilprijzen in de lift. Daarmee is het nu voor ondernemers extra interessant om hun bestelauto in te ruilen voor een nieuwe. Tijdens Bestelauto Expo op 4 en 5 oktober kunnen ondernemers zich oriënteren op alle facetten van de aankoop van een nieuwe bedrijfswagen, van inruil tot inrichting. 

Het afgelopen jaar is de verkoop van gebruikte bestelauto’s met 6,5 procent gestegen, nadat in 2015 de markt een flinke daling had doorgemaakt. Deze opleving heeft een positief effect op de prijzen voor gebruikte bestelauto’s. De verwachting is dat de inruilprijzen voor bestelauto’s hierdoor zullen stijgen. Tijdens de Bestelauto Expo, die op 4 en 5 oktober in Expo Houten wordt gehouden, kunnen zzp-ers, mkb-ers en fleetowners zich oriënteren op de aanschaf van een nieuwe bestelauto. Ze kunnen zelfs ter plekke een nieuwe bestelauto aanschaffen en hun oude bestelwagen inruilen. 
Alle services die hiervoor nodig zijn, zijn namelijk aanwezig. Verschillende importeurs en dealers tonen de nieuwste bestelauto’s in diverse uitvoeringen, zoals onder meer Broekhuis Groep, Nefkens Peugeot, Schakel Autogroep en Toyota Kooijman Autogroep. Op het buitenterrein staan verschillende bestelwagens klaar voor een proefrit door de omgeving en medewerkers van de autobedrijven zijn paraat om alle vragen te beantwoorden. 

Offerte
Maar ook op alle andere vragen rond de bestelauto geeft Bestelauto Expo een antwoord. Er zijn diverse leasemaatschappijen aanwezig die een offerte kunnen doen en er zijn meerdere specialisten in bedrijfswageninrichting. Ondernemers kunnen dus niet alleen hier een nieuwe bestelauto uitzoeken, ze kunnen zich ook diepgaand oriënteren over de inrichting en de doelmatigheid van hun nieuwe bedrijfsvoertuig. 
Ook aanwezig is BCA Autoveiling uit Barneveld. Dit is de grootste veiling van gebruikte auto’s in Europa. Er zijn medewerkers van BCA aanwezig die alles kunnen vertellen over de inruilwaarde van bestelwagens. Natuurlijk kunnen ze ook direct, ter plaatse een inruilbod doen. 

Congresprogramma
Maar de aanschaf van een nieuwe bestelauto is pas het sluitstuk in een lang traject. Op Bestelauto Expo wordt ook informatie gegeven over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van telematica, fleetmanagementsystemen, brandstof en energietransities. Twee dagen lang zijn er presentaties over onder meer de toepassing van data in fleetmanagement, logistieke service en over het kopen, leasen of financieren van bedrijfsauto's.

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015