maandag, 04 september 2017 14:12

Veel kracht, weinig stof

Bosch breidt het 18 volt-systeem voor de vakman uit met een compacte en krachtige accuzuiger: de GAS 18V-10 L Professional. De GAS 18V-10 L Professional zorgt met een ongewone luchtstroom voor een efficiënte afzuiging: door de speciale Rotational Airflow wordt binnenin de stofzuiger een werveling geproduceerd, zodat het stof langzamer op de filter neerslaat. De filter wordt hierdoor gespaard en het zuigvermogen blijft langer hoog.

De GAS 18V-10 L Professional is de enige accuzuiger op de markt van elektrische gereedschappen die deze rotatieluchtstroom en tevens een netto-inhoud van zes liter biedt, aldus Bosch. Het apparaat onderscheidt zich bovendien door een lange looptijd en zijn transparante stofreservoir die snel en eenvoudig geleegd, schoongemaakt en weer gemonteerd kan worden.

Alleszuiger voor bijna elke toepassing
Professionals kunnen met de GAS 18V-10 L Professional en een volgeladen 6,0 Ah-accu tot wel 24 minuten zuigen – dat is voor een keukenbouwer voldoende voor tot wel drie montages. De alleszuiger onderscheidt zich bovendien door een hoge luchtstroom van 24 liter per seconde. De geïntegreerde slang- en accessoire-opname evenals het gewicht van 4,6 kilogram maken het transport en het gebruik op de bouwplaats gemakkelijker. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015