maandag, 17 juli 2017 10:08

Vernieuwde renovatiekoker

De vernieuwde renovatiekoker van Ubbink is nu verkrijgbaar bij de professionele handel. De Ubbink kunststof renovatiekoker is eenvoudig aan te brengen in bestaande muren om de ventilatie in kruipruimten en kelders van gebouwen en woningen te verbeteren.

Ten opzichte van de bestaande renovatiekoker is het verwerkingsgemak toegenomen. Zo heeft de koker een klemfunctie gekregen, waardoor deze niet door het geboorde gat kan zakken. Ook is de verbeterde versie uitgerust met een demontageoog voor na‑isolatie. De renovatiekoker levert een optimale prestatie; de ventilatieoppervlakte is 16,9 cm².

Makkelijke bevestiging
Doordat er geen vaste koppeling meer is met de koker die door de muur gaat, is het muurrooster flexibel te plaatsen. Bovendien is hierdoor de hellingshoek variabel voor montage. De koker is voorzien van een klemfunctie zodat hij niet te ver in het geboorde gat kan zakken. De monteur heeft de keuze uit zes gaten om twee bevestigingsschroeven in te draaien. Dit zorgt ervoor dat hij de pluggen optimaal kan positioneren in de muur. Door het gebruik van ‘louvres’ is het rooster waterwerend.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015