dinsdag, 16 mei 2017 13:46

Vakman stelt klant centraal bij wandkeuze

Ytong heeft in de eerste maanden van 2017 vakmannen op de bouw bezocht en hen gevraagd waarom ze voor cellenbeton van Ytong kiezen. De uitkomst is helder: naast verwerkingsgemak zijn de stringentere gebouweisen van de opdrachtgever leidend. De eisen die de klant aan een wand stelt, vertalen zich in de materialen die de vakman toepast. Hoe deze wanden door de vakmannen worden gebouwd, is nu te zien op ytong.nl.

Verwerkingsgemak is nog steeds een belangrijk uitgangspunt bij de keuze van bouwmaterialen zo blijkt uit onderzoek. De vakman kiest voor producten die licht, makkelijk te verlijmen of makkelijk op maat te maken zijn. Een logische keuze, maar tegenwoordig is dat niet meer het belangrijkste argument. Dat komt met name door de hogere eisen die aan bouwdelen worden gesteld. Ytong ging daarom op bezoek bij een aantal vakmannen en vroeg ze waarom ze Ytong-blokken toepassen.

De vakman aan het woord
Op ytong.nl laten vakmannen zien waarom ze Ytong-blokken voor hun wand gebruiken. Naast de verwerkingsvoordelen kiezen de bouwprofessionals met name voor Ytong omdat de eindgebruiker een goede wand in z’n woning wil. De keuze voor het Ytong-blok is een keuze voor een wand die vochtbestendig, isolerend, stevig, brandwerend en maatvast is. Op ytong.nl laten vakmannen zien hoe ze hun wanden maken. De uitspraak van één van hen is tot credo van de website verheven: ‘Mijn klant kiest voor een Ytong wand’. 

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015