dinsdag, 16 mei 2017 07:06

Elektronische deurkruk met fraai design

Elektronische toegangscontrole en een mooi ontwerp: Post en Eger combineert beide in zijn ontwerp van de Slimmere Deurkruk. Een fraaie oplossing voor gecontroleerde toegang.

Bijzonder is dat zowel de kaartlezer als het elektromechanische gedeelte en de voeding zich in de deurkruk bevinden. Met de Slimmere Deurkruk laat Post en Eger naar eigen zeggen zien dat elektromechanisch hang- en sluitwerk prima gecombineerd kan worden met een mooi design.  

Gestandaardiseerde maatvoering
De Slimmere Deurkruk is uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Hij is toepasbaar op de meest voorkomende deuren in een gebouw, zoals houten, stalen of aluminium deuren met een deurdikte van 30 tot 110 mm. Door de gestandaardiseerde maatvoering is de deurkruk eenvoudig in bestaande situaties te plaatsen. Met zijn duurzame tijdloze roestvast stalen ontwerp, past hij in iedere omgeving.  
Installeren is eenvoudig doordat er geen bekabeling of speciaal gereedschap nodig is. Hij  werkt op een batterij met een levensduur van 35.000 bedieningen. Door een geautoriseerde RFID-kaart of sleutelhanger voor de Slimmere Deurkruk te houden, wordt het slot ontgrendeld en kan de deur worden geopend.

 

 

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015