donderdag, 11 mei 2017 07:10

Krachtig mengen zonder snoer

Met de eerste 18 Volt accu-mixer ter wereld breidt Metabo zijn omvangrijke assortiment voor de snoerloze bouwplaats uit. Met name professionals uit de bouw en renovatie doen volgens de fabrikant hun voordeel met de RW 18 LTX 120, die materialen van verschillende viscositeit krachtig en doeltreffend mengt.

De nieuwe machine maakt het aan- en vermengen van dun vloeibare materialen als verf en lak evenals het mengen van taaie bouwmaterialen als beton of mortel makkelijker. Voor alle toepassingen levert de RW 18 LTX 120 de maximale kracht. Daarbij is het prestatievermogen van de nieuwe accu-mixer vergelijkbaar met een van de 1.000 Watt-mixers met snoer, echter zonder de gevaren van kabelbreuk en struikelpartijen.
Op gebruikslocaties zonder stroomvoorziening verwerken gipswerkers, stukadoren, tegelleggers of droogbouwers met één acculading maximaal vier zakken materiaal. Daarmee is deze machine de ideale partner bij een gemiddeld werkvolume, aldus Metabo. Dankzij de Metabo Ultra-M-Technologie zijn motor, accu-pack en lader perfect op elkaar afgestemd. Zodoende heeft de RW 18 LTX 120, die Metabo in Duitsland produceert en samen met Collomix, de Duitse expert in mengtechniek voor de bouw, ontwikkeld heeft, een extreem lange levensduur. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015