donderdag, 23 februari 2017 08:08

Nieuwe collectie afgelakte stijldeuren

Svedex heeft een nieuwe collectie afgelakte stijldeuren op de markt gebracht met de naam Front. Het resultaat is een eigentijdse collectie glas- en lijndeuren, die volledig aansluit bij de interieurs van nu: van eigentijds tot klassiek. 

Het meest in het oog springend bij de deuren van Front is de strakke glaslatverdeling. Horizontaal, verticaal of een combinatie daarvan resulteert in een unieke deurmodellering. Bovendien is de collectie zo ontworpen dat er altijd een bijpassende lijndeur is. Dat levert volop combinatiemogelijkheden op. Front-deuren zijn een sieraad voor de woonkamer, de hal of de keuken.
Voor de Front-deuren past Svedex een nieuwe freeslijntechniek toe, waardoor de lijnen nog breder en dieper in de deur aanwezig zijn. Dit onderstreept het unieke horizontale en verticale lijnenspel van de deuren. In totaal omvat het aanbod Front vijftien deurmodellen, strak afgelakt in de Superlak-kleuren Alpine wit, Extra wit en Warm wit.

Vakman
Het kost de vakman niet veel tijd om een Svedex-deur te monteren. Svedex heeft het meeste voorwerk al gedaan: van het plaatsen van het slot en het glas tot het aanbrengen van Svedex Superlak. Deze slijt- en krasvaste laklaag op de deuren zorgt voor jarenlang woonplezier en kent een garantie van tien jaar. Svedex hanteert voor deze laktoepassing een milieuvriendelijke manier van werken zonder verlies aan kwaliteit of prestaties. Voor meer informatie www.svedex.nl.

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015