woensdag, 01 februari 2017 08:54

Eenvoudig en snel naar het perfecte oppervlak

Festool heeft zijn nieuwe langnekschuurmachine niet voor niets de naam 'easy' gegeven, want de Planex easy is licht, robuust en makkelijk te bedienen, zo stelt het bedrijf. 

De nieuwe langnekschuurmachine zit in een compacte draagtas (bij de levering inbegrepen) en is direct na het uitpakken klaar voor gebruik via een schakelaar. Een ander pluspunt van de nieuwe Planex easy: de koolborstelloze EC-TEC-motor bevindt zich op het kopdeel en brengt de kracht direct op de steunschijf over. Het resultaat is een langere levensduur en een onderhoudsvrij gebruik. Bij plafond of wand: dankzij het volledig flexibele gewricht op het kopdeel van de Planex easy worden in elke positie optimale resultaten verkregen: zonder schuin weg te draaien en schuurfouten te veroorzaken. De nieuwe superzachte steunschijf past zich optimaal aan wand- en plafondoppervlakken of ongelijke vlakken aan en maakt het daardoor mogelijk eenvoudig te schuren tot aan de rand. 

Stofvrij werken
Bij het schuren in de droogbouw ontstaan grote hoeveelheden schuurstof. Daarom wordt het gebruik van een speciale stofzuiger AC (AutoClean) aanbevolen. Stofvrij werken is belangrijk voor de gezondheid. Planex easy bespaart niet alleen tijd en verlaagt de kosten, maar laat ook tevreden klanten achter, aldus Festool. Uiteraard is ook de nieuwe Planex easy voorzien van Service all-inclusive na registratie via www.festool.nl/service. Hiermee is de gebruiker drie jaar lang beschermd tegen alle reparatiekosten. De nieuwe Planex easy is vanaf maart 2017 in verschillende varianten en in combinatie met verschillende stofzuigers verkrijgbaar. 

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015