donderdag, 08 december 2016 10:09

Nieuwe reeks programmeerbare thermostaten

Honeywell lanceert een nieuwe reeks programmeerbare thermostaten: de T4. De thermostaten in de T4-reeks zijn universeel toepasbaar. Ze vereenvoudigen het installeren, instellen, bedienen en aanpassen van het wooncomfort, zo stelt de fabrikant. 

De T4-reeks bestaat uit drie modellen: T4: dit is de standaard bedrade versie voor de aansturing van een aan/uit-ketel, ideaal voor het vervangen van een bestaande thermostaat; T4M: net zoals de T4 is dit een bedrade versie maar dan geschikt voor ketels met OpenTherm-regeling; T4R: de draadloze versie met een ketelmodule die universeel toepasbaar is en geschikt is voor zowel aan/uit- als OpenTherm-ketels. Deze ketelmodule komt overeen met die van de onlangs geïntroduceerde Lyric T6R. Waardoor huiseigenaren in de toekomst eenvoudig en zonder installatiewerkzaamheden hun T4R upgraden naar de met een app te bedienen Lyric T6R. 

Eenvoudige installatie
De T4-thermostaten werken met elk verwarmingssysteem, elke cv-ketel, pomp en zonekleppen en dragen gebruiksgemak volgens Honeywell hoog in het vaandel. Door de eenvoudige montage van de T4-thermostaten vervangen installateurs een oude thermostaat simpel, snel en goedkoop, aldus het bedrijf. Na montage is het gebruik van de thermostaat dankzij de intuïtieve bediening eenvoudig uit te leggen aan de gebruiker. 
Enkele opties van de T4-thermostaten: gebruiksvriendelijk digitaal bedieningspaneel met herkenbare iconen en simpele toets bediening, vooraf ingesteld programma met een uitgebreide keuze aan voorgeprogrammeerde instellingen, inclusief 7-, 5/2- en 1-daagsprogramma met maximaal zes perioden per dag, gemakkelijk en snel instellingen wijzigen door middel van het kopiëren van programma’s, vakantieperioden zijn eenvoudig in te stellen en te wijzigen en automatische zomer- en wintertijdaanpassing voor gebruiksgemak het hele jaar door.
“Er is veel vraag naar eenvoudige, moderne, programmeerbare thermostaten met gebruiksvriendelijke functies die het comfort verhogen – de T4 is hiervoor het uitgelezen model. Met deze nieuwe productlijn bieden we installateurs installatiegemak en huiseigenaren optimaal comfort. Bovendien bewijzen we dat thermostaten wel degelijk eenvoudig zijn in gebruik”, zegt Martin Roozendaal, marketingcommunicatiemanager bij Honeywell.

De T4-reeks is nu verkrijgbaar via de bekende groothandelaren voor een adviesprijs van €149 (T4), €149 (T4M) en € 199 (T4R), exclusief btw. Meer informatie is te vinden op www.kijkvoelbeleef.nl.   

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015