dinsdag, 06 december 2016 12:52

Altijd passende ruimtewinst

Svedex creëert met zijn schuifdeursystemen naar eigen zeggen altijd passende ruimtewinst voor de woningbouw, waar de behoefte aan ruimtebesparing en flexibiliteit groeit.

Levensloopbestendige woningen, woonzorgaccommodaties of verbouwingen van één- naar tweepersoons woonruimten vragen om slimme en complete oplossingen. Svedex biedt zowel in als voor de wand schuivende systemen, omdat niet elke ruimte geschikt is voor een volledig in de wand weggewerkt systeem. Naast de vlakke Superlak-deuren kan er ook worden gekozen voor een combinatie met een Svedex afgelakte stijldeur.

Maatwerk
De ruime keuze in Svedex-schuifdeursystemen zorgt dat er voor ieder project een passende oplossing is. Naast de keuze voor een in de wand of voor de wand schuivend systeem, een enkel- of dubbeldeurssysteem zijn er namelijk verschillende type systemen. Van een basis schuifdeursysteem tot een luxe uitvoering, waardoor  er altijd een systeem beschikbaar is voor nieuwbouw of renovatie.
De schuifdeursystemen zijn gemaakt voor intensief gebruik, zowel voor particuliere- als utiliteitsbouw. Zo heeft het systeem ‘Svedex Match Extra in de wand’ een hoogwaardig railsysteem en extra nisversteviging voor veelvuldig dagelijks gebruik zoals in de zorg. De ‘Svedex Motion Extra in de wand’ combineert maximale doorgang met optimale stabiliteit; naast de extra nisversteviging heeft dit systeem namelijk ook borstelafdichting aan beide zijden van de opening. 

Eenvoudig
Past het bij een project om glasdeuren te hebben of deuren met een iets meer uitgesproken uitstraling, dan is de combinatie met meerdere Svedex-stijldeuren mogelijk. Bijkomend voordeel is dat deze kant-en-klare stijldeuren al gelakt zijn met de hoogwaardige  Svedex Superlak. De prijzen van de Svedex schuifdeursystemen zijn op aanvraag. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015