maandag, 28 november 2016 09:44

Gunstig geprijsde ligbadserie

Speciaal voor de Nederlandse markt introduceert Bette de nieuwe en prijsgunstige ligbadserie: BettePurista. Met deze serie kan de producent naar eigen zeggen het marktsegment opvullen tussen de projectbaden BetteForm en het luxe assortiment.

De nieuwe serie heeft een strakke vormgeving met een robuuste en toch elegante rand van 3 cm. De vloeiende vormen zorgen voor een optimaal ligcomfort. Daarnaast zijn alle ligbaden van duurzaam geëmailleerd titaniumstaal. In vergelijking met kunststof heeft dat vele voordelen: het is sowieso heel hygiënisch, bestand tegen chemicaliën, kras- en slagvast en perfect warmtegeleidend. Zo geniet elke consument jarenlang van een comfortabel ligbad met een garantie van zelfs dertig jaar.
De nieuwe ligbadserie bestaat uit twee modellen voor één persoon met afmetingen van 170 x 75 x 45 cm en 180 x 80 x 45 cm. Bij deze ligbaden is er aan één zijde een ligzijde. Het ligbad van 190 x 90 x 45 cm is ideaal als duobad want dit model heeft twee schuine ligzijden. Bij alle modellen zijn de afvoer en overloop in het midden gesitueerd.

Ligcomfort
Het hoge ligcomfort is te danken aan de ergonomische vormgeving van het schuine gedeelte en een ronding, die de rug perfect ondersteunt, aldus Bette. Het hoofdeinde heeft een elegante ronding, die zorgt voor een goede ondersteuning van het hoofd. De diepte van 45 cm is voldoende om ook bij een langer verblijf in het bad te voorkomen, dat de knieën boven de waterspiegel uitsteken. De steile zijwanden, ook die aan het voeteneinde, bieden veel ligruimte en zorgen bovendien voor voldoende sta ruimte indien het bad als douche wordt toegepast.
Passend bij de ligbaden biedt Bette wastafels in dezelfde vormentaal, vanzelfsprekend ook van robuust geëmailleerd titaniumstaal. De klant kan kiezen uit drie modellen: een opzetwastafel, een wastafel voor inbouw/onderbouw en een wandwastafel. Elk model levert Bette in de breedten van 60, 80 of 100 cm. Indien gewenst kunnen zij gecombineerd worden met de modulaire meubelserie BetteModules.

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015