maandag, 31 oktober 2016 09:06

Altijd het juiste onderdeel

Op warmteservice.nl/onderdelen is een innovatieve tool toegevoegd waarmee automatisch het juiste ketelonderdeel kan worden besteld.

Na het selecteren van het merk en het type ketel, verschijnen de technische tekeningen, ook wel exploded views genoemd. De exploded views tonen allemaal een opengewerkt aanzicht van de ketel, bijvoorbeeld van de behuizing of de gaszijde. Ramon Kostwinder, e-commerce manager van Warmteservice legt uit: "De klant hoeft niet langer het typenummer te weten, maar kan eenvoudig op de tekening het onderdeel dat hij nodig heeft aanklikken. Dit onderdeel kan hij vervolgens in de winkelwagen plaatsen, waarna hij de bestelling kan afronden. Een primeur! Er is geen andere website die deze functionaliteit aanbiedt.´ 

De cv-ketelonderdelentool is de laatste in een rij van innovaties die Warmteservice de afgelopen tijd heeft doorgevoerd. Eerdere vernieuwingen zijn het uitbreiden van de contactmogelijkheden door middel van de chat op warmteservice.nl en het versturen van een appje via WhatsApp. Ook de komende periode zet Warmteservice in op innovaties ten gunste van de klant.

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015