maandag, 03 oktober 2016 08:37

Koolborstelloze machines nieuw in assortiment

Makita voegt drie koolborstelloze machines toe aan de 10,8 V CXT-productlijn voor fijn werk. De nieuwe en compacte boor-/schroefmachines, boor-/schroefmachines met ¼ zeskant aansluiting en klopboormachines werken snel, zuinig en met een constant toerental.

Opladen is hierdoor minder vaak nodig, zodat afbouwers, interieurbouwers, (keuken)monteurs en installateurs er langer mee kunnen boren en schroeven. En als de CXT-schuifaccu toch leeg is, dan heeft de snellader met luchtkoeling deze binnen een half uur weer opgeladen. Het 10,8 V-assortiment bestaat op dit moment uit vijftien praktische machines. Hiermee komt Makita tegemoet aan de basisbehoefte van de eindgebruikers en de vraag naar licht en compact gereedschap voor kleine, fijne of lichte werkzaamheden.

De nieuwe machines zijn uitgerust met een kwalitatief hoogwaardige koolborstelloze motor en twee versnellingen. Ze zijn dus te gebruiken voor diverse boren en te boren diameters. De capaciteit voor boren in hout is 28 mm, voor boren in metaal 10 mm. De klopboormachine (HP332) boort daarnaast tot 10 mm in steen. De beide boor-/schroefmachines komen qua specificaties grotendeels overeen, alleen is de DF032 voorzien van een ¼” zeskant aansluiting en heeft de DF332 een reguliere boorkop. Net als de overige 10,8 V machines zijn ook de drie nieuwe modellen leverbaar in twee uitvoeringen, met een 2,0 Ah of 4,0 Ah CXT-schuifaccu. Voordeel van deze nieuwe CXT-accu is dat gebruikers hem onderling kunnen uitwisseling met alle CXT-machines. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015