woensdag, 07 september 2016 11:45

‘s Werelds eerste grote haakse slijper op accu

‘s Werelds eerste 230 mm haakse accu-slijper van Metabo biedt de gebruiker ultieme vrijheid, aldus Metabo. Met zijn krachtige LiHD accu-technologie bereikt hij nieuwe prestaties.

Resultaten die voorheen alleen konden worden bereikt met grote machines op netvoeding. De WPB 36 LTX BL 230 is de eerste 36 Volt haakse accu-slijper, welke net zo krachtig is als een 2.400 Watt machine op netvoeding.

“Met deze haakse slijper is onze visie van de snoerloze bouwplaats werkelijkheid geworden”, zegt Horst W. Garbrecht, ceo bij Metabo. “Onze LiHD accu-technologie heeft de kracht van accu-machines zo verbeterd dat zelfs zware toepassingen met hoge eisen probleemloos mogelijk zijn met accu-machines. Of het nu gaat om grote haakse slijpers, tafelzagen of andere machines met een energiebehoefte boven de 2.000 Watt – nu kunnen we deze op zo’n manier produceren dat de professionele gebruiker een accu-machine kan gebruiken zonder verlies van prestatie of productiviteit. De WPB 36 LTX BL 230 is de eerste van een hele nieuwe generatie krachtige machines en we werken hard om accu-machines te introduceren die zorgen voor nieuwe oplossingen en toepassingen.” 

Eigenlijk verlegt de WPB 36 LTX BL 230 de grenzen van accu-machines, zo stelt de fabrikant. De grote schijfdiameter en het compacte design maakt een doorslijpdiepte van 77 mm mogelijk. Of het nu gaat om de wegenbouw, in de metaalindustrie, bij het uitvoeren van dakwerkzaamheden of in de tuin- en landschapsarchitectuur. De krachtige, ingekapselde brushless-motor met overbelastingsbeveiliging maakt de machine robuust en duurzaam, zelfs in een zeer stoffige omgeving en voor veeleisende toepassingen. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015