dinsdag, 30 augustus 2016 11:33

Warmteservice opent 54ste vestiging

Warmteservice opent half september zijn 54ste vestiging in Hillegom aan de Arnoudstraat 20E. Zo kan Warmteservice ook hier de installateurs uit de regio van dienst zijn. De nieuwe vestiging is gelegen tussen de twee drukbezochte vestigingen Haarlem en Leiden, een ideale plek voor een nieuwe vestiging, zo stelt het bedrijf.

Uw klus ‘gewoon perfect geregeld’
De slogan van Warmteservice luidt: 'gewoon perfect geregeld'. Samengevat: een uitgebreid assortiment A-merken uit voorraad leverbaar, deskundige medewerkers en een persoonlijke service. De medewerkers van Warmteservice doen er volgens het bedrijf alles aan om klanten van het beste advies te voorzien over de materialen. Warmteservice verkoopt cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, elektra en dakbedekking. En alles wat nodig is om het te installeren. 

Deskundig advies 
Warmteservice is een familiebedrijf met meer dan vijftig vestigingen in Nederland en driehonderd medewerkers. Een speciaal trainingsprogramma zorgt dat alle medewerkers experts zijn op het gebied van verwarming, sanitair, installatie en andere producten. Daarnaast heeft Warmteservice een overzichtelijke website. Via een chatfunctie op de website is Warmteservice doordeweeks van 07.00 tot 22.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur.

Snelle levering
Voor klanten is het van groot belang dat de artikelen er zijn wanneer de klant deze nodig heeft. Door nachtontvangsten van diverse leveranciers zijn klanten ervan verzekerd dat de bestelling vanaf 07.00 uur ’s ochtends in de Warmteservice vestiging aanwezig is. 

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015