donderdag, 18 augustus 2016 13:23

Ventistone op Bouw & Wonen

Ventistone is op 13, 14 en 15 september present op de beurs Bouw & Wonen in Gorinchem. Op stand BW14 demonstreert het bedrijf het Ventistone-systeem dat houtrotschade voorkomt.

Ventistone-profielen houden houtconstructies droog. Bovendien voorkomt Ventistone vervanging van gevelelementen, terugkerende dure schilderbeurten en steigerkosten. De resultaten? Geen verfgebreken meer en tot 50 procent minder onderhoudskosten. Wij maken onze producten van duurzame steenvezel; ze hebben een levensduur tot wel zestig jaar. 

Bouw & Wonen is een gecombineerde vak– en consumentenbeurs. Naast professionals worden ook woningeigenaren en VvE’s als bezoeker verwacht. De beurs vindt gelijktijdig met een aantal andere vakbeurzen plaats: de Bouw Compleet Vakbeurs, de Beton Vakdagen, de Verticaaldagen Benelux en de VvE Vakdagen. Veel professionals in de bouw, afbouw en gww zullen in september de weg naar Gorinchem vinden.

Tijdens de beurs vindt het Gebouwveiligheidscongres plaats, ruim dertig workshops en expertpanels op de beursvloer. Dat duurzaamheid een rode draad is tijdens het evenement komt tot uiting op het Duurzaamheidsplein.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015