woensdag, 27 juli 2016 11:46

Thermische camera gecombineerd met sterke led-zaklamp

Conrad Business Supplies heeft de nieuwe Reveal FF (Fast Frame) warmtebeeldcamera van de  Amerikaanse fabrikant Seek Thermal toegevoegd aan zijn snel groeiende assortiment van warmtebeeld­apparatuur.

De robuuste Reveal FF biedt een ruim blikveld van 36 graden. Daarnaast is de geïntegreerde 300 Lumen zaklamp in staat om de kleinste, krapste en donkerste ruimten te verlichten, die voor het menselijk oog meestal niet meer waarneembaar zijn.

Beeldfrequentie
Het 2.4 inch display met zijn 240 x 320 beeldschermresolutie is in staat om temperatuurverschillen van -40˚C tot 330˚C te registreren. De snelle 19Hz beeldfrequentie, een ruime verdubbeling van de snelheid van het vorige model, voorkomt dat bij bewegende objecten de beelden onscherp worden. Warmtebronnen kunnen tot op 160 meter afstand nauwkeurig worden gemeten. De gemaakte beelden zijn vloeiend - een belangrijk punt bij beveiligingstoepassingen en bij detectie van bewegende objecten. De Reveal FF levert duidelijk betere prestaties bij het herkennen van lekken, energieverlies en bij tal van andere toepassingen in de bouwindustrie.

Connectiviteit
De Reveal FF laat zich met één hand bedienen en biedt een groot aantal extra functies, terwijl het apparaat voor de gebruiker ongecompliceerd en eenvoudig te bedienen blijft. De SD- en USB-aansluitingen zorgen voor een maximum aan connectiviteit. De rubberen behuizing geeft het apparaat een stuk duurzaamheid  en daarnaast bescherming tegen stof en water. Dankzij de ‘quick start-up’-modus kunnen temperaturen onmiddellijk worden gemeten. De lithium-accu biedt tot negen uur gebruikstijd.

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015