donderdag, 14 juli 2016 13:05

Schroefautomaat voor de afbouw

Hilti stelt zijn nieuwe 22V Li-ion accuschroefautomaat voor: de SD 5000 A22 met SD-M1 magazijn. Ideaal voor het sneller, veiliger en comfortabeler plaatsen van gipswanden-en plafonds, aldus de fabrikant.

De nieuwe Hilti-schroefautomaat met schroeven op strip is ontwikkeld voor een optimale plaatsing van gipsplaten zonder daarvoor twee handen te moeten gebruiken. Dit betekent dat de traditionele bevestigingsmethode met losse schroeven definitief tot het verleden behoort. Monteurs kunnen ongeacht hun ervaring met deze schroefautomaat sneller werken.

Geen verloren of verspilde schroeven meer 
Er is een breed assortiment aan schroeven verkrijgbaar voor montage van bijvoorbeeld Knauf-, Gyproc- of Fermacell-platen. De schroeven zitten per 25 stuks op een stevige strip. Deze strips passen perfect in een werkschort en kunnen snel en makkelijk geladen worden in het SD-M1 schroefmagazijn. Bijkomend voordeel is dat er geen schroeven meer verloren gaan door het omvallen van dozen. 

Compact, eenvoudig en robuust
Het schroefmagazijn is compact, lichtgewicht en in één klik te bevestigen aan zowel de accu als snoermachines van Hilti. De stevige strips zorgen voor een goede geleiding en minimale storing tijdens montage. Onder op het magazijn zit een stelwieltje waarmee de diepte ingesteld kan worden voor een perfecte bevestiging van elke schroef. Doordat deze schroefautomaat met één hand te bedienen is kunt u met de andere hand de wand- en plafondplaten positioneren, uzelf vasthouden of de metal stud uitlijnen.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015