woensdag, 09 maart 2016 08:45

Heco-Schrauben komt met instructievideo’s

De Duitse schroevenfabrikant Heco-Schrauben ondersteunt zowel de vakman als de doe-het-zelver bij complexe montages op het nieuwe YouTube-kanaal van het bedrijf. Op het kanaal staan korte, praktische instructies, die gevolgd kunnen worden bij kleine klussen of ingewikkelde bouwprojecten.

Heco-Schrauben heeft het YouTube-kanaal ingericht om gebruikers te informeren over haar producten, maar met name ook over de toepassingen. In de filmpjes wordt onder andere uitgelegd welk type schroef het best geschikt is voor bepaalde constructies of werkzaamheden; hoe de schroef precies werkt en hoe ze in de praktijk toegepast moet worden. De maximaal drie minuten durende computeranimaties laten zien hoe de montage met schroeven stap voor stap uitgevoerd moet worden.

 Op het kanaal staan momenteel onder meer video’s over de aanleg van terrassen en vlonders met houten planken, het gebruik van de speciale mdf-schroef voor de meubelbouw, het werken met de Timberconnect-schroef voor hout op beton constructies en het gebruik van schroefankers.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015