dinsdag, 08 maart 2016 10:09

Duco exposeert op Renovatie & Transformatie

Duco Ventilation & Sun Control exposeert op Renovatie & Transformatie, de Nederlandse vakbeurs voor duurzame vernieuwing in de bouw en vastgoed die van 12 tot en met 14 april in de Brabanthallen in Den Bosch zal plaatsvinden. Het bedrijf hoopt op stand A056 in Hal 3 antwoord te geven op actuele renovatievraagstukken in zowel de woning- als de utiliteitsbouw. 

Onder meer de DucoBox Silent/Focus zal onder de aandacht worden gebracht. De DucoBox is een compacte en energiezuinige afvoerventilator die in twee varianten beschikbaar is. Met een minimaal geluidsvermogen van 57,5 dB(A) bij aanzuig en 46,5 dB(A) bij afstraling van de kast is de DucoBox Silent relatief stil te noemen. Naast de CO2- en/of vochtmetingen aan de hand van ruimtesensoren is er bij dit type ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig boxsensoren - maximaal twee sensoren per box - toe te passen. Zo blijft het aantal afvoerkanalen beperkt. Bij de DucoBox Focus zorgen de geïntegreerde regelkleppen, op basis van CO2- en vochtsturing, voor een slimme afvoer, enkel waar en wanneer dat nodig is. Dit moet resulteren in een optimale energiebesparing. 
Met de Intelli Air Valve beschikt Duco naar eigen zeggen over een compacte oplossing voor toepassing in collectieve woningen, utiliteit en studentenwoningen. In combinatie met een drukgestuurde dakventilator garandeert deze intelligente regelklep, die metingen uitvoert op basis van CO2 of vocht, een efficiënte luchtafvoer per zone binnen het gehele gebouw, aldus Duco. Dit maakt het gebruik van een zonaal geregelde mechanische afvoerventilator evenwel overbodig. Elke Intelli Air Valve functioneert bovendien volledig op zichzelf, maar kan desgewenst ook dankzij een optionele Bedieningsschakelaar of sensoren aangestuurd worden.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015