vrijdag, 04 maart 2016 10:30

Producent klimmateriaal lanceert website

Zwolse producent Altrex van ladders, trappen, steigers en hangbruggen lanceert een vernieuwde website.De site is gebruiksvriendelijker en meer volledig. De bezoeker navigeert eenvoudig naar een product en koopt het vervolgens online of bij één van de vele verkooppunten. Ook de Steigerconfigurator op de website is een doelgerichte tool, stelt Alrex.

“Innoveren en vernieuwen zit in onze Altrex genen”, vertelt René Bruggeman, marketing communicatie professional van Altrex. “We innoveren continu op productgebied, nu was het tijd om ook onze communicatie en daarmee onze uitstraling eens flink op te frissen. Ook met het oog op onze internationale klantenkring. De nieuwe website is volledig ontworpen en ingericht om de bezoekers maximaal te informeren en ze op de meest heldere manier op weg te helpen in ons enorme assortiment.”

Gelijk met de nieuwe website lanceert Altrex eveneens een nieuwe corporate film waarmee het bedrijf zich presenteert. Daarnaast komt het bedrijf met een nieuwe catalogus en bouwt het bedrijf aan een nieuwe lasstraat waardoor de productie de komende jaren versnelt en stroomlijnt.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015