woensdag, 13 januari 2016 12:11

Nieuw opnamesysteem van Bosch en Fein

Bosch en Fein, de wereldwijde marktleiders in oscillerende elektrische gereedschappen, hebben samen een nieuw opnamesysteem voor deze elektrische gereedschappen ontwikkeld.

Dit Starlock-opnamesysteem wordt deze maand gelanceerd. De samenwerking tussen de twee bedrijven biedt een nieuwe systeemstandaard voor nog betere prestaties, een snellere voortgang van de werkzaamheden en nauwkeurigere resultaten. Dankzij hun bijzondere beweging kunnen de oscillerende MultiTools universeel gebruikt worden en zijn ze wereldwijd erg succesvol. 

Door de oscillerende beweging kunnen de tools accessoires aandrijven voor zagen, schuren, schrapen en polijsten. De accessoires werken alleen maar betrouwbaar en economisch als de motor de kracht volledig overbrengt op het zaagblad of de steunschijf met zo weinig mogelijk speling werkt. Daarom is het opnamesysteem cruciaal voor een snelle voortgang van de werkzaamheden en voor nauwkeurige resultaten

Bosch en Fein bieden drie vermogensklassen; Starlock, Starlock Plus en Starlock Max. Deze vermogensklassen verzekeren dat alleen het accessoire dat geschikt is voor de machine vastgeklikt kan worden. In de komende maanden zullen Bosch en Fein ook de nieuwe elektrische gereedschappen met Starlock opnamesysteem lanceren.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015