woensdag, 13 januari 2016 11:34

Help, mijn man is géén klusser

Uit onderzoek, gehouden onder vrouwen in een relatie, komen opmerkelijke resultaten naar voren. Meerdere vrouwen beoordelen de kennis en kunde op het gebied van klussen van hun partner met een onvoldoende. 

Toch spoort bijna driekwart van de vrouw hun partner aan om (vaker) te klussen. Precies de helft geeft aan dat zij hun partner graag meer kennis en kunde zien opdoen op het gebied van klussen. 

Uit het onderzoek van De Klussenier komt naar voren dat de vrouw haar eigen ‘klusvaardigheden’ beoordeelt met een 5. De partner komt iets positiever uit de bus met een nipte voldoende: een 5,6. Ruim 40 procent van de vrouwen geeft haar partner een onvoldoende op het gebied van klussen.

Het aansporen van partner lijkt niet voldoende vruchten af te werpen. Voor kleine klussen worden vaak familie, vrienden en/of kennissen ingeschakeld, iemand ingehuurd of de vrouw voert deze zelf uit. Voor grotere opdrachten wordt vrijwel altijd een vakman ingehuurd.

Het laatste opmerkelijke resultaat wat naar voren kwam: 50 procent van de vrouwen ziet graag tot zeer graag dat haar partner zich ontwikkelt op het gebied van kleine klussen.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015