woensdag, 23 december 2015 09:19

Voegmiddel voor muur én vloer

Omnicol heeft de eerste voegmortel ontwikkeld die te gebruiken is voor zowel wand als vloer. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld douchecellen, toiletten en keukens. Wanneer tegels op wand en vloer in een keer gevoegd worden levert dat de verwerker niet alleen tijdwinst op, maar het produceert ook aanzienlijk minder afval, wat goed is voor het milieu. 

WD FLEX R omnifill is de eerste voegmortel die inzetbaar is voor de meest uiteenlopende soorten vloer-, wand- en natuursteentegels.  Omdat de mortel snelverhardend is, bestaat er minder kans op verkleuring. De mortel is in 24 verschillende voegkleuren beschikbaar.

Het voegmiddel is waterafstotend en daarmee goed toepasbaar in extreem natte ruimten als zwembaden en (industriële) keukens. Door de fijne korrelopbouw heeft WD FLEX R een hoge sterkte en is uitstekend bestand tegen slijtage. Ideaal voor intensief bezochte plaatsen, zoals vliegvelden en winkelcentra. De verhoogde chemische resistentie en urinebestendige eigenschappen maken het bovendien een unieke voeg voor toiletten op scholen of in de horeca.

 

Meer informatie is te vinden in de folder van Omnicol (PDF)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015