vrijdag, 18 december 2015 14:06

Ubbink partner van Bikkels in de Bouw

Ubbink is partner geworden van het platform Bikkels in de Bouw. Het platform werd dinsdag gelanceerd en informeert over nieuwe en vernieuwde bouwproducten en de toepassing daarvan. Ook zaken als boekhouden, pensioen, verzekeringen tot en met briefpapier en vervoer komen aan bod. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid voor leveranciers om hun oplossingen te profileren.

Bikkels in de Bouw is bedoeld om een brug te slaan tussen de zelfstandige vakman en de toeleveranciers. Op de website kunnen de bezoekers productinformatie vinden en zich aanmelden voor het digitale Bikkel Nieuws. Ook via sociale media zoals Facebook en Twitter worden zij geïnformeerd over vakinhoudelijk nieuws, aanbiedingen en zaken die bij ondernemen komen kijken.

De informatie over ondernemen maakt het platform niet zelf. Bikkels in de Bouw werkt nauw samen met ‘Zelfstandigen Bouw’, de organisatie die ZZP’ers in de bouw ondersteunt met advies en juridische bijstand. Informatie over producten, toepassingen, innovaties en aanbiedingen is afkomstig van alle aangesloten partners van Bikkels in de Bouw.

Bikkelmiddagen
Jaarlijks worden er zo’n veertig zogenoemde Bikkelmiddagen georganiseerd. Deze middagen zijn verdeeld over de verschillende regio’s en thema’s. In het eerste kwartaal zijn dat de Zolderverbouwing en de Aanbouw. Het thema Keuken/Badkamer staat als derde op de planning.

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015