woensdag, 09 december 2015 13:17

Alle deuren open naar één website

Slotenfabrikant Assa Abloy heeft een website gemaakt waar de toegangssystemen van Entrance Systems samen op één plek staan. Zo zijn alle automatische deuren, industriële deuren, dock systemen, hangardeuren, snelroldeuren en servicediensten te vinden op www.assaabloyentrance.nl.

“Assa Abloy Entrance Systems brengt een uitgebreid assortiment aan toegangsoplossingen binnen handbereik", zegt Juan Vargues, ceo Assa Abloe Entrance Systems. “We bieden klanten een unieke kans om een beroep te doen op één leverancier. Ons aanbod omvat Besam automatische deuren, Crawford industriële deuren en laad- en lossystemen, Albany snelroldeuren en Megadoor hangardeuren, net als een ruim service, onderhoud en moderniseringsaanbod ongeacht het merk.”

De website biedt een uitgebreid productoverzicht en heeft downloadbare content als technische tekeningen, BIM objecten, EPD’s (Environmental Product Declarations) en bestekteksten.

“Samen met onze klanten stellen we een preventief onderhoudsprogramma samen dat volledig aansluit op de wensen en behoefte van de locatie. Ook bieden we de mogelijkheid om bestaande installaties te moderniseren, om zo prestaties en energiebesparing te optimaliseren", aldus Juan Vargues. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015