woensdag, 09 december 2015 12:54

Brede douchekop omhult gehele lichaam

De nieuwe Rainmaker Select van Hansgrohe is een opvallende stalen douchekop met wit veiligheidsglas. De tweehonderd gaatjes in de kop zorgen ervoor dat het lichaam omhuld wordt met de warme regen. De douche is een blikvanger in de badkamer.

De stalen douchekop zit naadloos vast aan de glazen plaat en kan gemakkelijk gedemonteerd en gereinigd worden. De Rainmaker Select producten zijn ontworpen in samenwerking met Phoenix Design, designpartner van Hansgrohe.

De Rainmaker Select 460 hoofddouche is er in twee montage-uitvoeringen: met douche-arm of met plafondbevestiging. Dankzij de twaalf parelende waterstralen uit de 46 centimeter brede douchekop zorgt de RainStream-massagestraal voor een watermassage. De Mono-straal is een krachtige waterbundel, waarmee shampoo snel uitgespoeld kan worden.

De Rainmaker Select 580 3jet hoofddouche is de nieuwe, luxueus uitgevoerde variant van de Raindance Rainfall hoofddouche. De douchekop is 58 centimeter breed en wordt direct op de wand, dus zonder douche-arm, gemonteerd. 

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015