dinsdag, 13 oktober 2015 07:53

Robuuste en strakke deurkrukkenlijn

Een lijn deur- en raamkrukken geïnspireerd op instrumenten uit de keuken, dat is de Fusion lijn van Bas König. Wie het weet, ziet het direct: de handgrepen van een koekenpan en een messenslijper zijn in de deurkruk verwerkt. Toch is het geen gadget, want door het strakke ontwerp en het gebruik van de twee stoere materialen roestvast staal en rubber is de kruk toepasbaar in het hele huis, aldus fabrikant Intersteel.

De missie van Intersteel is designdeurkrukken een prominente rol laten spelen binnen het interieurdesign. Ronald Taling, commercieel directeur van het bedrijf: “Je hoeft de deurkrukken niet enorm in het oog te laten springen om een mooie harmonie te bereiken tussen materiaal en kleur van de (voor)deur met de rest van het interieur. Een deurkruk heb je dagelijks tientallen keren in je hand; vreemd eigenlijk dat daar altijd zo weinig aandacht aan wordt besteed.”
Het gebruiken van deurkrukken uit de Fusion-lijn is aandacht besteden aan details in het interieur. De naam, Fusion, is geïnspireerd door het koken. Ontwerper Bas König: “De materialen rubber en roestvast staal zijn net zo mooi met elkaar in balans als de smaken in de fusion keuken, waar meerdere kookstijlen samenkomen.”

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015