dinsdag, 29 september 2015 08:08

De beste plaat kent geen alternatief

UniPrime is al jaren de meest toegepaste paintplaat en hét A-merk onder de paintplaten. De kans is groot dat u UniPrime regelmatig heeft verwerkt. En de kans is nog groter dat u daar een tevreden klant aan heeft overgehouden. Met UniPrime is het dan ook geen kunst om het mooiste eindresultaat te behalen.

UniPrime werkt makkelijk af en heeft de laagste onderhoudskosten van alle paintplaten in de markt. UniPrime is opgebouwd uit de meest duurzame hardhoutfineren die in duurzaamheidsklasse II vallen. UniPrime is tweezijdig voorzien van een unieke paintlaag. Deze paintlaag garandeert een snelle, makkelijke afwerking en een optimale verfhechting. UniPrime onderscheidt zich door de hoogwaardige plaatopbouw, WBP verlijmd. Zo zitten onder de paintlaag aan beide zijden zeer vlakke langsfineren. Dit voorkomt doortekening van de onderlagen in het schilderwerk en maakt de plaat vlakker. UniPrime platen worden geleverd met 15 jaar garantie.

Uit de kunst
UniPrime vertoont veel overeenkomsten met kunst. Een kunstwerk ontstaat door toewijding. Met een kunstwerk gaat het om het eindresultaat. Een kunstwerk blijft lang mooi indien het met de beste materialen is gemaakt. Net als UniPrime. En… kunst wordt vaak gekopieerd, net als dit met UniPrime ook vaak gebeurt…. Dit inspireerde kunstenares Nikki Genee. Nikki toont met haar kunstwerken aan dat met UniPrime daadwerkelijk het mooiste eindresultaat behaald kan worden.

Meer informatie over de UniPrime-actie: www.uniprime.nl

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © BDUmedia 2015