Introductie van stijlvolle deurklinken in antracietgrijs

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Ook deuren kunnen een echte eyecatcher in een woning zijn en stijlvolle deurklinken in een opvallende kleur kunnen daaraan bijdragen. Intersteel introduceert dan ook een viertal deurklinken in de kleur antracietgrijs, dé trendkleur van 2021, aldus de fabrikant.

De vier stijlvolle deurklinken maken deel uit van de Living-collectie en zijn beschikbaar met ronde en vierkante rozetten. De robuuste en stevige vormgeving van deze deurkrukken past uitstekend in interieurs met een industriële uitstraling. Maar ook in een strak, modern interieur combineren deze antracietgrijze klinken goed met lichtere kleuren als wit of grijs. Vanzelfsprekend zijn in dezelfde antracietgrijze kleur ook de bijpassende accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat als ook toilet- en badkamersluitingen verkrijgbaar. Verfijnde details, zoals mooie, stijlvolle deurklinken maken een interieur helemaal af en zorgen op een subtiele manier voor een bijzondere finishing touch.

Kunst van het koppelen leidt tot stijlvolle deurklinken


Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. De fabrikant verstaat naar eigen zeggen de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer-ondersteunend aanwezig, aldus Intersteel die begin dit jaar al modern vormgegeven deurklinken introduceerde.