Hygiënische deurklink tegen virusverspreiding

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De hygiënische deurklink Hydh (Hygienic Door Handle) van Conta-Clip is ergonomisch geoptimaliseerd en snel en eenvoudig te installeren, belooft de leverancier. Zeker gezien de huidige coranacrisis kan de klink uitkomt bieden als handenvrije deuropener, bijvoorbeeld in ziekenhuizen.

De hygiënische deurklink Hydh is volgens Conta-Clip onderscheidend. Want verschillende fabrikanten hebben producten op de markt gebracht die worden bediend met de onderarm. De meeste bestaande oplossingen vereisen echter een schroefbevestiging, kunnen slippen of kantelen, of hebben twee verschillende uitvoeringen voor links- en voor rechtsdraaiende deuren. Daarom heeft Conta-Clip een universele handenvrije deurkruk ontworpen die past op links- en rechtsdraaiende deuren met ronde, ovale of rechthoekige sluitingen en die zonder schroeven of gereedschap bevestigd kan worden.

Ergonomisch ontwerp hygiënische deurklink

Dankzij het ergonomische ontwerp van de behuizing kan de deurklink Hydh op comfortabele wijze worden bediend met de onderarm of de elleboog. De one-size-fits-all-greep wordt eenvoudig op de deurkruk geschoven, waar hij zich stevig vast zet. Flexibele afstandhouders op de deur houden de greep stevig op zijn plaats, zelfs als er met veel kracht tegen wordt geduwd of aan wordt getrokken. Na bevestiging met de meegeleverde manipulatiebeveiliging kan Hydh achteraf alleen nog met een schroevendraaier worden verwijderd.

Verkrijgbaar in negen kleuren

De hygiënische deurklink is gemaakt van duurzame, chemisch bestendige kunststof en is bestand tegen veelvuldig desinfecteren met agressieve reinigingsmiddelen. Hydh is verkrijgbaar in negen kleuren. Daarnaast levert Conta-Clip individuele kleuren, belettering of logo’s voor hotels, restaurants en afnemers die de voorkeur geven aan hun eigen huisstijl.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.