Gereedschapskoffer als ideale basisuitrusting

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Wiha biedt vanaf februari een veertigdelige gereedschapskoffer die de ideale basisuitrusting moet vormen voor onder meer de professionele klusser. De actiekoffer blijft in ieder geval leverbaar tot 30 juni, aldus de fabrikant.

De compacte en robuuste gereedschapskoffer is ontworpen voor zowel startende monteurs als voor professionele vakmensen uit de meest uiteenlopende sectoren met een basisbehoefte aan professioneel gereedschap voor technische toepassingen. Te denken is hierbij aan montage-en onderhoudsbedrijven, installateurs van sanitair- en verwarming en klusbedrijven.

Inhoud gereedschapskoffer

De uitrusting bestaat uit ergonomische SoftFinish-schroevendraaiers, diverse tangen, ring/steeksleutels, een hamer, negendelige inbusset en een impact-bitset. Binnenin de kofferconstructie is er extra opbergruimte voor overige gereedschappen, kleine onderdelen en machines. Met een inhoud van 20 liter, een ergonomische tweecomponentendraaggreep, oogjes voor hangsloten ter bescherming tegen diefstal en andere voorzieningen voldoet de Basic Set L mechanic aan de meest uiteenlopende eisen voor het comfortabel meenemen van gereedschap tijdens mobiele werkzaamheden, aldus Wiha die eerder al een basisuitrusting voor elektrotechnische klussen introduceerde.

Veeleisende criteria

“Bij de ontwikkeling van de gereedschapskoffer zelf was het voor ons belangrijk om de hoge kwaliteitsstandaarden van functie, design en robuustheid op precies dezelfde manier te combineren en te implementeren als de grotere voorgangers van onze assortimentskoffers voor elektriciens”, legt Mario Sommer, marketingmanager bij Wiha, uit. “Het resultaat laat zien dat zelfs een compact kofferformaat kan voldoen aan de veeleisende professionele criteria en een blikvanger kan worden op de bouwplaats.”