Gereedschapkoffer als basisuitrusting voor elektrotechnische klussen

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Sinds kort biedt handgereedschapfabrikant Wiha de 34-delige gereedschapkoffer Basic Set L electric met basisuitrusting als speciale aanbieding aan. Deze actiekoffer kan tot eind van dit jaar geleverd worden. De compacte en robuuste polypropyleenkoffer is ontworpen voor vakmensen uit de meest uiteenlopende sectoren met een basisbehoefte aan professioneel gereedschap voor elektrotechnische toepassingen.

De uitrusting bestaat uit ergonomische electric-schroevendraaiers uit de lijn SoftFinish slimFix, diverse VDE-tangen, een waterpas, een 2 m lange duimstok waarmee ook een elektradraad kan worden getrokken en andere handige gereedschappen. De extra slanke en geïsoleerde klingen van de slimFix-schroevendraaiers bereiken gemakkelijk dieper gelegen schroeven bij bijvoorbeeld zekeringsautomaten, aldus Wiha. De LiftUp electric-magazijnschroevendraaier met zes slimBits in de handgreep, die ook in de koffer zit, moet maximale flexibiliteit bieden voor verschillende schroefklussen. Een andere highlight is de Wiha-elektricienswaterpas, die sinds de marktintroductie de bestseller in het Wiha-assortiment is geworden dankzij het nuttige functionele ontwerp.

Comfortabele gereedschapkoffer

Alle geïsoleerde, VDE-gecertificeerde gereedschappen worden individueel getest op 10.000 V AC en goedgekeurd voor 1.000 V AC. Binnenin de kofferconstructie is er extra opbergruimte voor overige gereedschappen, kleine onderdelen en machines. Met een inhoud van 20 liter, een ergonomische tweecomponentendraaggreep, oogjes voor hangsloten ter bescherming tegen diefstal en andere voorzieningen voldoet de Basic L Set electric aan de meest uiteenlopende eisen voor het comfortabel meenemen van gereedschap tijdens mobiele werkzaamheden, is de belofte van de fabrikant.