De vier trucs van de Jokari Quadro Plus

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Voor de Jokari Quadro Plus moet je zo’n 270 euro inclusief btw aftikken. Dit krimpgereedschap kan wel aardig wat voor dat bedrag. Om precies te zijn vier trucs: snijden, strippen, twisten en krimpen.

De Jokari Quadro Plus heeft zijn multifunctionele reputatie niet voor niets gekregen. Met de ergonomisch verantwoorde tang kun je snel en precies krimpen, zo laat een demonstrateur zien. Wat opvalt: de vier uit te voeren handelingen met een connectorhuls zijn op de tang afgedrukt. Je hoeft dus alleen de volgorde te volgen, nadenken is nauwelijks nodig. En het resultaat is altijd een perfect zekere persing. Want de Jokari bezit een vergrendelingsmechanisme voor een gelijkmatige persing van hoge kwaliteit, zo wordt beloofd.

De plus van de Jokari Quadro Plus

De Plus van dit gereedschap staat voor de bijgeleverde adereindhulzen in de maten 0.5, 0.75, 1.5 en 2.5 millimeter kwadraat en de Sortimo-stapelkoffer. Allemaal fraai en mooi, maar is die Jokari nu echt het gedroomde installatiegereedschap voor KlusVisie-lezers? Nooit een gegeven paard in de bek kijken, als je hem toevallig met de kerstdagen hebt gekregen, want binnen is binnen. En anders: verpatsen voor een mooie prijs.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.