De ultieme winterhandschoen: Showa 406

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Koude omstandigheden vereisen goede werkhandschoenen. De Showa 406 is dé ultieme winterhandschoen die koudebestendigheid, ademend vermogen en waterafstotende eigenschappen combineert in één handschoen, aldus leverancier Wiltec. Dankzij de innovatieve samenstelling van materialen en de unieke Breathex dual latex-coatingtechnologie moet deze griphandschoen gebruikers veel voordelen bieden.

De winterhandschoen Showa 406 voorkomt klamme en vochtige handen. Dat is belangrijk, want als de voering van een handschoen eenmaal nat is, dan duurt het een hele tijd voordat deze weer droog is.
 De flexibele waterafstotende dual latex foam-coating moet water en vocht uit de handschoen houden terwijl damp en transpiratie wel naar buiten kunnen ontsnappen. Dat zorgt ervoor dat de handen warm en droog blijven en dat werkt een stuk prettiger, is de belofte. Eind vorig jaar presenteerde Berner al een nieuwe lijn handschoenen waarvan een deel eveneens geschikt is voor koude weersomstandigheden.

Winterhandschoen voorzien van thermisch isolerende voering

De handschoen is voorzien van een thermisch isolerende voering voor bescherming bij temperaturen tot -30°C. Door de unieke en soepele Breathex dual latex coating heeft de Showa 406 een uitmuntende grip, een hoge slijtvastheid en is deze handschoen langdurig comfortabel te dragen. De handschoen blijft zacht en soepel zelfs in extreem lage temperaturen, aldus Wiltec.