Codex introduceert een fijne egalisatiemortel

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Codex, onderdeel van Uzin Utz Nederland, breidt het assortiment uit met een nieuwe egalisatiemortel: codex FM 344. Met deze extra fijne egalisatiemortel kan de tegelzetter snel de vloer of wand uitvlakken. Dat niet alleen, de mortel is ook zowel binnen als buiten te gebruiken. Hierdoor is de nieuwe lichtgewicht mortel dus echt voor universeel gebruik.

Door perfect op elkaar afgestemde grondstoffen is codex FM 344 een bijzonder efficiënt en rendabel egalisatiemortel voor universeel gebruik, aldus de leverancier. Zijn er oneffenheden op het wand- of vloeroppervlak? Dan is het eenvoudig weg te werken met deze nieuwe egalisatiemortel. Door de cementbasis is het zeer geschikt voor binnen- en buitengebruik, het is dan ook watervast en vorstbestendig. De smeuïge en standvaste egalisatiemortel moet je zonder veel moeite aan kunnen brengen. De mortel hardt snel uit, het oppervlak kan na circa dertig minuten opnieuw worden bewerkt en kan na twee uur al bedekt worden met tegels, hierdoor is er heel efficiënt mee te werken. Door de fijne korrelige structuur en lichtgewicht vulstoffen is het geschikt voor laagdiktes van 1,5 tot 30 millimeter.

Perfect voorbereiding met codex FM 344

Al met al zorgt codex FM 344 voor een perfecte voorbereiding van de ondergrond voor tegels en natuursteen. Met alle producteigenschappen is dit product volgens de fabrikant dé universele egalisatiemortel voor de professionele tegelzetter en een mooie aanvulling binnen het assortiment.