Zekerheid en ­veiligheid met de SpouwVastSlotAdapter

Na de introductie van SpouwVast in 2019, komt het bedrijf achter de innovatie nu met de SpouwVastSlotAdapter. De combinatie SpouwVast + SpouwVastSlotAdapter zou ideaal moeten zijn om tijdens het werk duur gereedschap (aggregaat, gereedschapskist, bouwradio, aanhanger) vast te leggen tegen diefstal.
Zekerheid en ­veiligheid met de SpouwVastSlotAdapter| KlusVisie
Zekerheid en ­veiligheid met de SpouwVastSlotAdapter| KlusVisie

De SpouwVastSlotAdapter werkt als volgt: steek de SpouwVast in de open voeg in de muur, laat de SlotAdapter in het oog van de SpouwVast zakken, zodat de borg niet meer uit de muur kan en tot slot: bevestig met een ketting + slot of alleen een slot de steiger of bakfiets aan het oog van de SlotAdapter.
Omdat de SpouwVast de gevel niet beschadigt en veelvuldig herbruikbaar is, kan de steiger ook op meerdere plaatsen zo tegen diefstal beveiligd worden. De sloten kunnen tijdens het werk blijven zitten, dus het kost de steigerbouwer slechts enkele seconden om zijn steiger te beveiligen. Ook de vakman die met een ladder werkt kan zo zijn ladder op meerdere plaatsen op slot zetten aan de gevel, zodat de ladder niet meer elke dag op en van de auto getild hoeft te worden.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen