Workshops en productpresentaties bij Baptist in Arnhem

Baptist Arnhem organiseert dit najaar weer houtbewerkingsworkshops én productpresentaties met diverse vooraanstaande merken. Tijdens de presentaties demonstreert het bedrijf machines en houtbewerkingsgereedschappen van verschillende merken.
Workshops en productpresentaties bij Baptist in Arnhem| KlusVisie

Peter Peer trapt af en geeft op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober workshops houtdraaien voor beginners. Deelnemers leren veilig werken met de houtdraaibank en de gereedschappen. Op zaterdag 16 oktober laat Mascha Bossuyt van Think Pink Studio deelnemers kennismaken met pyrografie (houtbranden).

Zaterdag 23 oktober krijgen aanwezigen een introductie houtsnijden door Jan van Harskamp van Houterij de Specht tijdens zijn workshops. Op zaterdag 13 november geven Sjors van der Meer en Job Suijker van VersHout workshops lepelsnijden. De deelnemers leren veilig werken met vers hout door middel van verschillende houtsnijtechnieken. 

Vrijdag 26 en zaterdag 27 november verzorgt Eisse van Hoving van cursuswerkplaats Hout onder Handen workshops ambachtelijk meubelmaken. 

Productpresentaties bij Baptist

In de maand november geven vooraanstaande merken productpresentaties bij Baptist Arnhem. Tijdens deze presentaties worden er veel gereedschappen en machines gedemonstreerd en is er ruimte om vragen te stellen aan de demonstrateurs. De aanwezige merken zijn: Tormek (Zweden), Festool (Duitsland), Mafell (Duitsland) en Kreg (Duitsland).  

Kijk voor meer informatie, beschikbaarheid en de inschrijvingsmogelijkheid op de website. De productpresentaties en workshops zijn alleen met inschrijving te bezoeken. Er zijn per presentatie of workshop slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!