Wastafelmeubel met Qboard voor de creatieveling

Jackon Insulation biedt met zijn Qboard-panelen nu ook de mogelijkheid om een wastafelmeubel te maken. De legborden zijn eenvoudig te installeren, 100 procent waterbestendig en toepasbaar met alle denkbare afwerkingen. Voor de echte creatievelingen dus.
Wastafelmeubel met Qboard voor de creatieveling| KlusVisie
Wastafelmeubel met Qboard voor de creatieveling| KlusVisie
Wastafelmeubel met Qboard voor de creatieveling| KlusVisie
Wastafelmeubel met Qboard voor de creatieveling| KlusVisie

Het wastafelmeubel met het systeem Qboard moet in ongeveer 45 minuten te realiseren zijn. Het meubel biedt de mogelijkheid om handdoeken en verzorgingsproducten op te bergen onder de wastafel. De klant kan in grote lijnen zelf de opbergruimtes indelen, wat een aantrekkelijk aspect is. Ook moet het mogelijk zijn om leidingen en overige techniek te verbergen met het systeem. Bovendien zijn de panelen makkelijk aanpasbaar: in een nis, een hoek of tegen de wand. Uitvoeringen op maat zijn mogelijk, in elke vorm en afmeting, belooft de fabrikant die de laatste tijd volop inzet op zijn constructiesysteem. Bovendien zijn de Qboard-panelen stevig en robuust dankzij de harde polystyreenkern. Ook zijn ze licht van gewicht en vochtwerend.

Installatie wastafelmeubel van Qboard

Om tot een succesvolle installatie te komen, moeten de panelen uiteraard eerst op maar worden gesneden. Kies de betegeling vervolgens voorafgaand aan de realisatie van het meubel. Zo kan men het versnijden beperken, wat resulteert in tijdswinst en een mooier eindresultaat. De panelen kunnen met een decoupeerzaag eenvoudig in de correcte afmetingen versneden worden. Lijmen moet eenvoudig zijn dankzij Board-Fix. Het vastzetten kan met universele schroeven. Zo is een perfecte uitlijning bij het samenvoegen van de meubelpanelen mogelijk. Het meubel zelf kan met de lijm stevig aan de vloer of wand worden bevestigd. Als laatste stap moet de Qboard-wapeningsband op alle voegen en randen worden aangebracht en vastgezet met tegellijm. Nu is het geheel klaar om zijn bekleding te krijgen.

Een onberispelijke stijl

Op maat kunnen werken betekent een echte meerwaarde voor de badkamer. Het Qboard wastafel is makkelijk te realiseren tegen relatief lage kosten. Het meubel is perfect in lijn te brengen met het interieur van een woning, biedt opbergruimte en is in harmonie met de omgeving en de sanitaire uitrusting. Dit zet de deur open naar een restyling van de badkamer tijdens een renovatie, maar ook voor nieuwbouw zijn er volop mogelijkheden.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen