Warmteservice opent vestiging in Zwijndrecht

Warmteservice heeft op 12 december een vestiging in de gemeente Zwijndrecht geopend. De start in Zwijndrecht onderstreept de groeiambities van het familiebedrijf, dat op 5 december de mijlpaal bereikte van 75 vestigingen verspreid door heel Nederland. Warmteservice richt zich op installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers.
Warmteservice opent vestiging in Zwijndrecht| KlusVisie

De vestiging is te vinden op het bekende industrieterrein Ter Steeghe Ring, dat grenst aan het Albert Schweitzer ziekenhuis en de A16. Bedrijfsleider Rik Spits is erg tevreden met de gekozen locatie. “Klanten uit Zwijndrecht en omgeving waren tot vandaag aangewezen op Warmteservice-vestigingen in Rotterdam-Zuid of Dordrecht. Nu hebben ze een vestiging om de hoek. Bovendien zijn klanten vanaf de grotere wegen zoals de A16 zo bij ons pand met huisnummer 3A, dat veel parkeergelegenheid voor de deur biedt.” Spits ziet veel potentie in de ligging van de vestiging, ook op zakelijk gebied.”‘In de directe omgeving zijn weinig bouwmarkten en technische groothandels te vinden, dus ik verwacht dat wij klanten goed kunnen bedienen.”

Bedrijfsleider Warmteservice Zwijndrecht

Met de 28-jarige Spits krijgt de vestiging in Zwijndrecht een jonge en enthousiaste bedrijfsleider die al bijna zes jaar bij Warmteservice werkt. “Ik heb in de afgelopen jaren als verkoopmedewerker veel geleerd en kijk er onwijs naar uit om nu als bedrijfsleider aan de slag te gaan in Zwijndrecht.” In de vestiging adviseert Spits klanten over het gevarieerde assortiment.
De vestiging heeft een winkeloppervlakte van zo’n 560 vierkante meter en beslaat de begane grond van een duurzaam pand. Op het dak staan airco’s die het pand verwarmen en koelen en het bedrijf wil ook zonnepanelen op het dak plaatsen. 

Warmteservice heeft inmiddels meer dan 500 medewerkers, 76 vestigingen verspreid door heel Nederland en een hoofdkantoor in Amsterdam. Het snelgroeiende bedrijf heeft veel vacatures. 

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen