Warmteservice opent 75ste vestiging in Almere

Warmteservice heeft op 5 december zijn eerste vestiging in de gemeente Almere geopend. Met deze opening heeft het bedrijf de mijlpaal van 75 vestigingen verspreid door heel Nederland bereikt, aangevuld met een complete webshop. Warmteservice richt zich op installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers en verkoopt producten op het gebied van verwarming, sanitair, installatiemateriaal en duurzame oplossingen.
Warmteservice opent 75ste vestiging in Almere | KlusVisie

Het Nederlandse familiebedrijf groeit al jaren en opent daarom regelmatig nieuwe vestigingen. De vestiging in Almere is de tweede vestiging in de provincie Flevoland en onderstreept de ambitie van Warmteservice om altijd dicht bij de klant te zijn. Mede daarom kiest het bedrijf het centraal gelegen industrieterrein Markerkant, met veel parkeergelegenheid voor het pand aan nummer 1202 C-D. Het industrieterrein kenmerkt zich met publiekstrekkers als Praxis, Kwantum, Gamma en Leen Bakker. Bezoekers rijden vanaf het Markerkant zo de N702 op. 

Warmteservice Almere

De bedrijfsleider van de nieuwe vestiging is Harry de Koter, al jaren woonachtig in Almere. De Koter werkt al sinds 1991 voor Warmteservice en is begonnen in de eerste vestiging van het familiebedrijf. In de jaren erna heeft De Koter liefst vier nieuwe Warmteservice-vestigingen opgestart. Hij wordt door vaste klanten herkend als toenmalig bedrijfsleider van vestigingen in Leiden, Purmerend, Haarlem en Naarden. 

Voor De Koter betekent de start in Almere een nieuwe periode. “Almere is een groeiende gemeente en we merken dat steeds meer mensen zelf hun woning verbouwen. Reden genoeg om in deze jonge stad een Warmteservice-vestiging te openen! Ik kijk er ontzettend naar uit om klanten te ontvangen in ons pand met twee verdiepingen en een vloeroppervlak van ruim 700 vierkante meter. We bieden hier een compleet assortiment aan. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan duurzame producten en informeren we de klanten graag over de mogelijkheden.”

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen