Warmteservice behaalt mijlpaal van 80 vestigingen

Warmteservice heeft op 8 mei haar eerste vestiging in Roermond geopend. Deze opening betekent voor het snelgroeiende familiebedrijf ook de tachtigste vestiging in Nederland. Via de vestigingen en de webshop verkoopt Warmteservice producten op het gebied van verwarming, sanitair, installatiemateriaal en duurzame oplossingen.

Warmteservice behaalt mijlpaal van 80 vestigingen| KlusVisie

Voor Warmteservice is het belangrijk om altijd dicht in de buurt van klanten te zijn. Daarom had het bedrijf al zes vestigingen in de provincie Limburg. De start in Roermond betekent de zevende vestiging in de provincie. Warmteservice opent met regelmaat nieuwe vestigingen, verspreid in heel Nederland.

Klanten vóór de opening

De vestiging van Warmteservice in Roermond is gelegen aan Middenhoven 6a, op een industrieterrein met veel gerelateerde bedrijven in andere sectoren die ook aan installateurs leveren. Parkeren kan voor de deur. De broers Dennis en Tim Pelzer, bekend van Warmteservice Heerlen, starten ook in Roermond omdat zij veel vraag zien naar een Warmteservice-vestiging in de gemeente. Dennis Pelzer vertelt: “Twee weken voor de opening hebben we een Warmteservice-bord buiten gezet, waarna er dagelijks mensen voor de deur stonden met de vraag of we al open waren. Dit is de vierde vestiging die ik open, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.’ Pelzer schrijft de grote interesse toe aan het ontbreken van een specialistische verkoper voor installatie- en klusbedrijven en handige particulieren. ‘Klanten van Warmteservice uit Roermond en omgeving rijden nu nog naar vestigingen in Weert, Venlo en Sittard. Omdat zij voortaan in Roermond terecht kunnen, besparen zij tot dertig minuten reistijd.”

Gevarieerd assortiment bij Warmteservice

Dennis en Tim Pelzer gaan niet zelf in de vestiging staan. Die uitdaging ligt in handen van bedrijfsleider Freek Schrooten en een verkoopmedewerker. Het pand van Warmteservice in Roermond heeft een winkeloppervlakte van zo’n honderd vierkante meter en een magazijn van vijfhonderd vierkante meter. De vestiging heeft daarom veel producten op voorraad. Klanten kunnen bij Warmteservice Roermond terecht voor advies over traditionele producten zoals sanitairoplossingen, installatiemateriaal, radiatoren en cv-ketels en duurzame producten zoals warmtepompen, airco’s die kunnen verwarmen en koelen, zonnepanelen en laadstations voor elektrische auto’s.