Vestiging Warmteservice nu ook in Gouda

Warmteservice is goed vertegenwoordigd in Zuid-Holland. Met de opening van de nieuwe vestiging in Gouda op bedrijventerrein Goudse Poort staat de teller in deze provincie op vijftien vestigingen.
Vestiging Warmteservice nu ook in Gouda | KlusVisie

Aan de Hanzeweg 4A in Gouda is hard gewerkt aan het realiseren van een nieuw bedrijvencomplex. Op dit terrein hebben Warmteservice, Toolstation, Sanidump en Woninginrichting-Aanhuis hun krachten gebundeld. Met deze combinatie onder één dak kan de professional hier terecht voor bijna alles wat nodig is voor een woningverbouwing.

Leiding Warmteservice Gouda

Patrick van Tol zal de dagelijkse leiding op zich nemen. “Al ruim dertien jaar werk ik met veel plezier bij Warmteservice. In 2008 ben ik gestart als verkoopmedewerker bij de vestiging Alphen aan den Rijn en na drie jaar ben ik daar bedrijfsleider geworden. Toen mij eind 2018 werd gevraagd of ik de nieuwe vestiging in Gouda wilde opbouwen was ik meteen enthousiast. Zeker met de afdeling distributie erbij, waaruit we alle klanten uit Zuid-Holland gaan beleveren. Nu bijna drie jaar later is het eindelijk zover. Mijn team en ik staan te trappelen om er een mooie vestiging van te maken en veel tevreden klanten te ontvangen.”

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen